Korzystanie z niniejszej witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Zmiany warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do plików cookies można dokonać w każdym czasie. Więcej informacji na temat plików cookies znajduje się w serwisie wszystkoociasteczkach.pl
05.01 2016

villa Altona

pl

The Common Office created Villa Altona in Sweden. The site is steep with a height difference of nine meters between the ground floor and the street level. The contrast between the suburban landscape to the south and the untouched forest to the north, gives the site its identity.

The house creates a clear border between the two different site characters. To the south a traditional villa garden faces the neighbouring houses. To the north, east and west the house faces the untouched nature. The large windows connect the interior with the outside, letting in light from all the directions of the compass.

Villa_Altona_architecture_01 Altona by Common Office Villa_Altona_architecture_03 Villa_Altona_architecture_05 Villa_Altona_architecture_06 Villa_Altona_architecture_07 Villa_Altona_architecture_08 Villa_Altona_architecture_09 Villa_Altona_architecture_10 Villa_Altona_architecture_12

Leave a trace